priprema

  1. Stavite bobičasto voće u posudu te ga ostavite da se odmrzne. Pomiješajte marmeladu i sok od ribiza.
  2. Umiješajte mješavinu bobica, poklopite i ostavite po strani. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.
  3. Stavite u posudu maslac, šećer, vanilin šećer i sol te kremasto izmiksajte. Umiješajte jedno po jedno jaje.
  4. Pomiješajte brašno, prašak za puding i prašak za pecivo te prosijte u drugu posudu. To postupno umiješajte zajedno s mlijekom.
  5. Raspodijelite tijesto u četiri namašćene vatrostalne čaše (od 250 ml) te zagladite (čaše ne smiju biti napunjene više od pola).
  6. Pecite kolač oko 30 minuta, izvadite i ostavite na kuhinjskoj rešetki da se ohladi. Prije posluživanja ukrasite bobicama.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte