priprema

  1. Pećnicu zagrijte na 175 stupnjeva. Maslac, šećer i vanilin šećer pjenasto stucite pa umiješajte jedno po jedno jaje.
  2. Pomiješajte brašno, prašak za pecivo i lješnjake pa umiješajte u smjesu od jaja. Lim premažite maslacem, raspodijelite po njemu tijesto i pecite 25-30 minuta.
  3. Ostavite da se hladi. Sir kremasto pomiješajte sa 200 g šećera, umiješajte instant želatinu te dobro promiješajte.
  4. Stucite šlag od vrhnja, umiješajte u kremu od sira te raspodijelite po biskvitu. Jagode operite i očistite, prerežite i raspodijelite po kremi.
  5. Preljev za tortu pomiješajte sa 100 g šećera i 500 ml vode. Zakuhajte uz stalno miješanje pa prelijte po jagodama.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte