priprema

  1. Razmrvite kekse, pomiješajte ih s maslacem, stavite smjesu u kalup obložen papirom za pečenje te zagladite. Pecite oko 7 minuta u pećnici zagrijanoj na 170 ºC.
  2. U posudi pomiješajte jogurt sa sirom, žumancima, šećerom u prahu, sokom i korom od limuna te vanilijom. Od bjelanaca stucite čvrst snijeg pa umiješajte u kremu.
  3. Prelijte kolač te pecite oko 50 minuta (ili dulje) u pećnici zagrijanoj na 160 ºC. Izvadite kolač iz pećnice i ostavite da se ohladi. Potom ga stavite u hladnjak.
  4. Pomiješajte škrob s vodom, zakuhajte pa ostavite da se ohladi. Izmiksajte jagode sa šećerom.
  5. U smjesu od jagoda umiješajte ohlađenu mješavinu sa škrobom te polako prelijte kolač.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte