priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 175 stupnjeva. Kremasto pomiješajte jaja, šećer i sok od limuna. Dodajte liker i sok od limuna pa pomiješajte.
  2. Potom pomiješajte brašno, prašak za pecivo i koru od limuna pa umiješajte u smjesu. Pecite tijesto u namašćenom okruglom kalupu (25 cm) 70 minuta.
  3. Prerežite ga dvaput kad se ohladi.
  4. Omekšajte želatinu. Pomiješajte ricottu, limun i šećer. Rastopite želatinu, umiješajte i ohladite. Stucite šlag od vrhnja pa umiješajte.
  5. Poslažite u slojevima biskvit, 1/3 bijele kreme, biskvit, 1/3 bijele kreme pa opet biskvit te premažite preostalom bijelom kremom.
  6. Ukrasite po želji pa stavite na 2 sata u hladnjak.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte