PRIPREMA

  1. Zagrijte pećnicu na 200 °C. Namastite lim za pečenje te pospite krušnim mrvicama ili brašnom. Očistite rabarbaru te je narežite na komade veličine 1 cm.
  2. Pjenasto stucite maslac, šećer, vanilin šećer i sol. Umiješajte jedno po jedno jaje. Pomiješajte brašno i prašak za pecivo, prosijte te umiješajte naizmjence s mlijekom. Zamijesite glatko tijesto.
  3. Raspodijelite po limu (najbolje je male porcije staviti posvuda po limu pa ih pritisnuti vlažnim prstima – tijesto se tako neće lijepiti).
  4. Stavite rabarbaru na tijesto, pecite kolač oko 35 minuta pa ostavite da se potpuno ohladi na kuhinjskoj rešetki.
  5. Po želji pospite šećerom u prahu.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte