priprema

  1. Orahe ostavite 8-12 sati u vodi da omekšaju. Uklonite koštice iz datulja. Sve sastojke za biskvit dobro izmiksajte.
  2. Postupno dodajte oko 4 žlice vode da tijesto postane kompaktno, ali da ne bude vlažno. Stavite u okrugli kalup (promjera 26 cm) i lagano pritisnite tijesto.
  3. Stavite u hladnjak. Orahe ocijedite i operite. Izmiksajte ih s 200 ml vode, sokom od limete i sirupom od agave. Dodajte kremu i ulje od kokosa pa izmiksajte.
  4. Premažite biskvit pa kolač stavite u hladnjak i ostavite da odstoji 8 sati.
  5. Kolač po želji ukrasite prženim indijskim orasima pa svaki komad poslužite ukrašen svježim jagodama ili malinama.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte