priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Pomiješajte brašno, lješnjake, kavu, prašak za pecivo, začine i sol. Pjenasto stucite maslac i šećer.
  2. Umiješajte jedno po jedno jaje pa tucite 5 minuta. Potom postupno umiješajte mješavinu s brašnom.
  3. Namažite na lim obložen papirom za pečenje (20 x 30 cm), pecite oko 35 minuta te ostavite da se ohladi.
  4. Za kremu najprije na laganoj vatri miješajući zakuhajte vrhnje, šećer, maslac i liker te kuhajte 30 minuta. Ostavite da se ohladi.
  5. Prerežite vodoravno biskvit pa donji premažite kremom. Stavite na to drugi biskvit.
  6. Odvojeno nasjeckajte čokolade te rastopite u posudama uronjenim u vruću vodu. Namažite na kolač te ukrasite lješnjacima.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte