priprema

  1. Sušene marelice usitnite, dodajte šećer u prahu, dobro umijesite pa masu rasporedite na 1/2 lista veće oblatne.
  2. Za drugi nadjev prokuhajte šećer i vodu pa dodajte margarin, kad se istopi, maknite s vatre, a potom dodajte kekse i orahe. Dobro izmiješajte i stavite na smjesu s marelicama.
  3. Za treći nadjev na tihoj vatri istopite čokoladu, margarin i ulje pa izlijte na drugi sloj. Ostavite da se čokolada stisne.
  4. Za četvrti nadjev zakuhajte vodu i sok od limuna pa ih izmiješajte sa šećerom u prahu i gustinom. Dodajte ulje i crvenu boju, dobro izmiješajte pa time prelijte čokoladu. Zadnji sloj izravnajte vlažnim širokim nožem.

Kad prvi nadjev stavljate na oblatnu, izravnajte ga valjkom navlaženim vodom.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte