PRIPREMA

  1. Odmrznite i properite kupine u cjedilu. Odvojite 125 g ljepših komada i sačuvajte ih za ukrašavanje.
  2. Ostatak usitnite štapnim mikserom s vanilin šećerom i sokom od ribiza pa 1/3 izmiksanog voća rasporedite u 4 desertne čaše.
  3. Odvojite sa strane 4 žlice izmiksanih kupina, a ostatak dobro izmiksajte sa svježim sirom i šećerom.
  4. Stucite slatko vrhnje pa lopaticom za kolače oprezno umiješajte šlag u kremu od sira.
  5. Rasporedite kremu od sira i kupina u čaše te je ostavite 30 minuta u hladnjaku.
  6. Prije posluživanja po kremi rasporedite izmiksane i cijele kupine te je pospite grubo mrvljenim keksićima ili jednostavno ukrasite metvicom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte