priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 175 stupnjeva. Maslac pjenasto izradite sa šećerom i jajem, a zatim umiješajte brašno pomiješano s bademima.
  2. Biskvitnu smjesu razmažite u namašćeni kalup za torte (promjera 24 cm), stavite je u pećnicu i pecite otprilike 20 min.
  3. Kad je pečen, biskvit izvadite iz kalupa i ostavite ga da se ohladi na rešetki za kolače. Jagode operite i očistite pa ih po želji narežite na manje komade.
  4. Izmiješajte svježi sir sa šećerom, vanilin šećerom i 100 g kokosa, a zatim umiješajte tučeno slatko vrhnje.
  5. Razmažite kremu po tijestu, preko toga posložite jagode pa sve pospite drugom polovicom kokosa. Po želji, dodatno urasite listićima kokosa.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte