Priprema

  1. Pećnicu zagrijte na 240 stupnjeva. Jaja miksajte sa šećerom tako da dobijete pjenastu smjesu. Dodajte krem-sir, mlijeko i chiju.
  2. Brašno prosijte s praškom za pecivo te umiješajte u smjesu. Ostavite da smjesa odstoji oko 15 minuta pa je ulijte u namašćene i pobrašnjene kalupe za madeleine (ako upotrebljavate silikonske kalupe, ne trebate ih namastiti i pobrašniti).
  3. Stavite u pećnicu i pecite 5 minuta, a zatim smanjite temperaturu na 200 stupnjeva i pecite još 10 minuta. Izvadite iz pećnice i ostavite da se ohladi na rešetki.
  4. Ohlađene madeleine izvadite iz kalupa. Čuvajte ih u kutiji koja se može hermetički zatvoriti.

Izvor: Sensaklub.hr

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte