priprema

  1. Natrgajte i nasjeckajte listiće timijana. Zamijesite ih sa sastojcima za tijesto, omotajte prozirnom folijom pa stavite na 30 minuta u hladnjak.
  2. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Namastite 8 malih kalupa za pite (promjera 10 cm). Izvaljajte tijesto pa izrežite u oblik kruga (promjera 12 cm), a zatim obložite kalupe.
  3. Napravite mrvice od marcipana pa kremasto pomiješajte s maslacem, limunovom korom, jajima i žumancima. Umiješajte brašno.
  4. Kremu stavite na tijesto pa pecite oko 30 minuta. Operite breskve, narežite ih na ploške pa poslažite na pite. Pecite još oko 10 minuta, a zatim izvadite.
  5. Uz miješanje zagrijte marmeladu, sok od limuna i šećer u prahu, a potom premažite breskve. Ostavite da se posuši.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte