priprema

  1. Zamijesite tijesto od brašna, maslaca, žumanjaka i vode. Zamotajte ga u foliju i ostavite u hladnjak na 30 minuta.
  2. Razvaljajte tijesto, izrežite krugove i njima obložite kalupe za mini tartove. Probušite vilicom dno tijesta i stavite grah na njega kako se ne bi dizalo tijekom pečenja.
  3. Pecite mini tartove 20 minuta na 180 °C.
  4. Pripremite nadjev: stavite omekšali maslac u zdjelu, izmiksajte i dodajte postupno kondenzirano mlijeko, sve dok ne dobijete glatku smjesu.
  5. Dodajte na kraju kakao i čokoladu i promiješajte. Ostavite kremu u hladnjaku da se stisne.
  6. Kada se stisne njome punite tartove koje ste prethodno ohladili i izvadili iz kalupa. Ukrasite svaku torticu svježim malinama i pospite mljevenim šećerom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte