priprema

  1. Otopite maslac pa ga pomiješajte sa smrvljenim prepečencem i kokosovim brašnom.
  2. Na lim obložen papirom za pečenje stavite 6 okruglih kalupa (promjera oko 9 cm) te u njih utisnite smjesu za podlogu.
  3. Namočite želatinu. Izmiksajte sir sa šećerom i limunovim sokom. Ocijedite želatinu pa je pomiješajte s 2 žlice kreme od sira i zatim primiješajte ostatku kreme.
  4. Vrhnje istucite u šlag te pažljivo umiješajte u sir. Dio malina sačuvajte za dekoraciju, a ostatak rasporedite po biskvitu.
  5. Prekrijte kremom, zagladite površinu i stavite u hladnjak na 3 sata.
  6. Maknite košarice s kalupa, premjestite na tanjuriće i ukrasite svježim voćem.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte