priprema

  1. Namočite želatinu u vodu. Operite 1 naranču vrućom vodom, ogulite je pa koru narežite na tanke rezance. Iscijedite sok.
  2. Zavrijte 100 ml vode sa 100 g šećera i narančinom koricom, a zatim je izvadite i stavite u sito da se ocijedi, uvaljajte je u šećer, stavite na tanjur i u hladnjak.
  3. Pomiješajte sir s vrhnjem s narančinim sokom i likerom. Rastopljenu želatinu umiješajte u kremu u tankome mlazu.
  4. Od slatkog vrhnja i šećera u prahu istucite šlag pa ga pažljivo umiješajte u kremu. Stavite u hladnjak na 6 sati.
  5. Drugu naranču prerežite napola, izvadite meso pa napunite mousseom i ukrasite listićima svježe metvice.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte