priprema

  1. U posudi pjenjačom razmutite jaje sa šećerom. Ulijte kokosovo mlijeko.
  2. Zatim dodajte prosijano brašno s praškom za pecivo i kratko pomiješajte (samo da se sastojci povežu). Ukoliko je smjesa rijetka, dodajte kokosovog brašna.
  3. Smjesa treba biti malo gušća od smjese za klasične palačinke.
  4. Zagrijte tavu za palačinke i lagano ju premažite uljem (ulje odlijte kad se tava zagrije). Smjesu vadite žlicom za sladoled, kako bi sve palačinke bile iste veličine.
  5. Smjesu izlijte na sredinu, a ona će se sama lagano raširiti. Palačinke okrenite kad se na gornjoj strani počnu raditi rupice i rub postane suh. Preokrenute još kratko pecite.
  6. Poslužite uz rastopljenu čokoladu i čips od kokosa.

Autor recepta: What’s for dessert?

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte