priprema

  1. Bjelanca stucite u čvrsti snijeg te postupno dodajte šećer, prašak za pecivo, sol i ekstrakt vanilije, miksajući mikserom na najvećoj brzini.
  2. Smanjite brzinu, a potom dodajte i mljevene bademe i kekse. Pecite oko 30 do 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva.
  3. Električnim mikserom izmiješajte mascarpone, kiselo vrhnje, šećer u prahu i ekstrakt vanilije. Jagode narežite na deblje ploške.
  4. Kad je tijesto gotovo, izvadite ga iz pećnice i ostavite da odstoji oko 15 minuta, a zatim ga ukrasite nadjevom i jagodama.
  5. Po želji možete, 10 minuta prije nego što je tijesto gotovo, u pećnicu staviti i smjesu od sira i vrhnja.

Komentari

Tvoj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte