priprema

  1. U posudu stavite vodu, margarin, šećer i sol te kuhajte dok se maslac ne otopi. Maknite sa vatre, pa drvenom žlicom umiješajte brašno.
  2. Miješajte toliko dugo dok se tijesto ne počne odvajati od posude. U tijesto dodajte jedno po jedno jaje i miješajte dok ne dobijete glatku i gustu smjesu.
  3. U slastičarsku vrećicu utisnite smjesu, posudu za pečenje obložite papirom i iz vrećice istisnite kuglice veličine 3 do 4 centimetra.
  4. Pecite na oko 200 stupnjeva oko pola sata ili dok krafnice ne dobiju zlatno-smeđu boju.
  5. Kad su gotove, ostavite ih da se ohlade, a zatim ih prepolovite na dva dijela.
  6. Punite ih tučenim slatkim vrhnjem u kojeg ste umiješali preljev od malina (preljev napravite tako da u blenderu pomiješate šaku malina, žličicu vanilije i žlicu agavina sirupa).
  7. Na kraju ih pospite šećerom u prahu.

Koraci u slikama

1234567891011

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte