priprema

  1. Dodajte maslac u 120 ml zakuhale vode, dodajte malo soli i ponovno zakuhajte. Zatim dodajte i brašno i miješajte polako 2 do 3 minute dok se tijesto ne počne formirati u loptu. Ohladite.
  2. Postupno dodajte jaja i dobro ih umiješajte. Tijesto napunite u slastičarsku štrcaljku pa na lim obložen papirom za pečenje istisnite kolutove.
  3. Pecite tijesto na 200 stupnjeva 30 minuta. Ohladite tijesto, a zatim ga prerežite horizontalno na pola. Zakuhajte gust puding od mlijeka, šećera i praška za puding.
  4. Maknite puding s vatre, uronite posudu u hladnu vodu i stalno miješajte. Zatim ga izmiksajte mikserom dok ne dobijete glatku smjesu.
  5. Postupno dodajte maslac i miksajte sljedećih 7 minuta. Kremu napunite u slastičarsku štrcaljku i istisnite je na donji dio tijesta za princes krafnu.
  6. Pokrijte gornjim tijestom i premažite glazurom ili pospite šećerom u prahu.
  7. Za glazuru šećer u prahu pomiješajte s 2 žlice vruće vode i 1 žlicom limunova soka. Miješajte dok glazura ne bude glatka i sjajna.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte