priprema

  1. Očistite rabarbaru te je narežite na komade. Pirjajte je s 50 g šećera i 2 žlice vode oko 8 minuta.
  2. Razmutite 1 žlicu praška za puding s malo vode, umiješajte u rabarbaru pa zakuhajte. Stavite na stranu.
  3. Operite jagode, očistite, usitnite, dodajte pa ostavite da se ohladi. Pomiješajte preostali puding i 3 žlice mlijeka.
  4. Zatim zakuhajte preostalo mlijeko, 75 g šećera i vanilin šećer. Umiješajte prašak za puding pa zakuhajte. Stavite u posudu, ostavite da se ohladi prekriveno prozirnom folijom pa stavite na sat vremena u hladnjak.
  5. Stucite vrhnje za šlag. U puding pjenjačom umiješajte sir pa žlicom dodajte šlag. Nakapajte kekse vinom pa razmrvite.
  6. U visoke čaše slojevito poslažite kekse, kompot od jagoda i rabarbare te kremu od vanilije. Poslužite dobro ohlađeno.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte