priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Obložite lim papirom za pečenje. Operite pola limete, posušite i naribajte koru. Stucite s jajima, 4 žlice tople vode, šećerom i solju.
  2. Pomiješajte brašna i prašak za pecivo pa umiješajte. Premažite po limu pa pecite 12-13 minuta.
  3. Prebacite na pošećerenu kuhinjsku krpu te uklonite papir. Smotajte biskvit te ostavite da se ohladi.
  4. Omekšajte želatinu. Operite jednu limetu, posušite, naribajte koru te istisnite sok. Natrgajte listiće bosiljka pa ih sitno nasjeckajte.
  5. Pomiješajte sir s listićima bosiljka, agavinim sirupom te korom i sokom od limete. Istisnite želatinu, rastopite je pa umiješajte.
  6. Stavite na 30-ak minuta u hladnjak, dok smjesa ne počne želirati.
  7. Odmotajte biskvit pa premažite kremom i pospite jagodama. Smotajte biskvit, stavite na 2 sata u hladnjak te ukrasite po želji.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte