priprema

  1. Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva. Odvojite bjelanca od žumanaca. Pjenasto stucite žumanca i 50 g šećera.
  2. Stucite čvrsti šlag od bjelanaca i 50 g šećera. Dodajte ga žumancima zajedno s brašnom i škrobom.
  3. Pecite na limu obloženom papirom za pečenje 10-12 minuta. Prebacite na pošećerenu kuhinjsku krpu, uklonite papir, smotajte i ostavite da se ohladi.
  4. Rabarbaru očistite i usitnite. Pirjajte je na maslacu zajedno sa šećerom 5 minuta. Liker i žele umiješajte pa ostavite da se ohladi.
  5. Umiješajte svježi sir, med i vanilin šećer. Stucite vrhnje i učvršćivač za šlag pa dodajte u smjesu od sira. Biskvit nadjenite rabarbarom i s 2/3 kreme.
  6. Ukrasite kremom i listićima badema te ostavite oko 2 sata u hladnjaku.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte