priprema

  1. Smrvite kekse valjkom pa ih pomiješajte s rastopljenim maslacem te utisnite u maslacem premazano dno kalupa za torte.
  2. Stavite u hladnjak na oko pola sata da se stisne. U međuvremenu ogulite kiwi i po potrebi ostalo voće te nasjeckajte na komadiće. Namočite 3 listića želatine.
  3. Žumanca i šećer stavite u posudu pa istucite pjenjačom na pari. Ocijedite želatinu pa je otopite u toploj kremi od jaja.
  4. Posudu zatim maknite s pare pa stavite u veću posudu ispunjenu ledom te miješajte dok se ne ohladi.
  5. Istucite vrhnje s učvršćivačem za šlag pa ga zajedno s komadićima voća umiješajte u kremu. Razlijte kremu po podlozi i stavite u hladnjak na dva sata.
  6. Namočite preostalu želatinu. Zagrijte sok pa u njemu rastopite preostalu želatinu. Prelijte preko torte i vratite u hladnjak na još dva sata da se stisne.
  7. Ukrasite kokosovim brašnom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte