priprema

  1. Izvadite sladoled iz zamrzivača kako bi se malo otopio. U kalup promjera 18 cm stavite prozirnu foliju, a na dno papir za pečenje.
  2. Otopite bijelu čokoladu na vodenoj kupelji i u nju stavite izmrvljene kekse. Utisnite smjesu na dno kalupa i stavite u zamrzivač.
  3. U sladoled umiksajte 125 ml mlijeka te šećer u prahu. Operite voće, dobro ga ocijedite i posušite. Dodajte voće u sladoled i lagano ga umiješajte.
  4. Sladoled s voćem izlijte na pripremljeno dno i stavite u zamrzivač da se malo stisne. Prije no što ćete je rezati i poslužiti, ponovno je izvadite da se malo otopi.
  5. Skinite stranicu kalupa i odvojite foliju. Nakon što je izrežete, pričekajte još kratko da se i voće malo otopi. Ukrasite svježim malinama.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte