priprema

  1. Za podlogu: U keks dodajte otopljeni maslac i mlijeko pa izmiješajte. Masu prstima izravnajte i dobro utisnite na dno kalupa za tortu s rasklopivim obručem.
  2. Za nadjev: Sadržaj dviju vrećica želatine uspite u 100 ml hladne vode i ostavite da nabubri. Izmiješajte sir i šećer te im dodajte slatko vrhnje.
  3. Nabubrelu želatinu ugrijte da se rastopi i dodajte bijelom nadjevu. Hladnom vodom navlažite rub kalupa pa na koru rasporedite nadjev.
  4. Ostavite u hladnjaku da se dobro stisne.
  5. Za preljev: U dublju posudu stavite bjelanca, šećer i narezano voće pa sve miksajte dok ne dobijete pjenastu gustu smjesu.
  6. Dobro ohlađenu tortu pažljivo odvojite od kalupa i prebacite na pladanj. Svaku narezanu krišku torte prije posluživanja prelijte voćnim preljevom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte