priprema

  1. Razmrvite piškote u vrećici za zamrzavanje. Rastopite maslac te pomiješajte s piškotama.
  2. Pritisnite u kalup (promjera 26 cm) obložen papirom za pečenje, a potom stavite na 30 minuta u hladnjak.
  3. Operite, očistite i posušite bobice. Omekšajte želatinu. Pomiješajte svježi sir, jogurt, šećer, vanilin šećer i sok od limuna.
  4. Istisnite pa rastopite želatinu, pomiješajte je s 3 žlice smjese od sira, a potom dodajte u preostalu smjesu. Stucite šlag pa ga umiješajte u smjesu.
  5. Potom dodajte oko 350 g bobica. Namažite kremu na biskvit. Tortu prekrijte pa stavite na 3 sata u hladnjak.
  6. Raspodijelite preostale bobice po torti, te ukrasite po želji.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte