priprema

  1. Zamijesite sastojke za tijesto. Omotajte prozirnom folijom te stavite na sat vremena u hladnjak.
  2. Izvaljajte tijesto. Namastite kalup za pitu, obložite je tijestom te oblikujte rub.
  3. Probodite tijesto više puta, stavite na to papir za pečenje i orašaste plodove te pecite oko 20 minuta. Uklonite papir i plodove te pecite još 8-10 minuta.
  4. Pomiješajte žumanca, 2 žlice vode i škrob. Zakuhajte vaniliju, sok od limuna, vino i šećer u prahu, umiješajte u smjesu od jaja te propasirajte.
  5. Zakuhajte miješajući pa maknite sa štednjaka. Umiješajte kockice maslaca te ostavite da se ohladi.
  6. Stavite na biskvit, po tome raspodijelite grožđe pa stavite na sat vremena u hladnjak. Pripremite preljev prema uputama na pakiranju te prelijte kolač.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte