priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Otopite lisnato tijesto. Razvaljajte oba komada tijesta pa svaki prerežite na 6 kocki.
  2. Namastite kalupe za muffine, u svaki stavite kocku tijesta, pokrijte papirom za pečenje, a na njega stavite suhi grah. Pecite oko 15 minuta.
  3. Izvadite iz pećnice. Uklonite papir s grahom. Pomiješajte 1 žličicu šećera s cimetom.
  4. Tortice izvadite iz kalupa pa ih pospite mješavinom šećera i cimeta i ohladite na rešetki. Iscijedite limetu.
  5. Pomiješajte s mascarponeom, sirom i ostatkom šećera. Jagode operite, očistite i narežite na četvrtine. Dodajte med. Pistacije nasjeckajte.
  6. Napunite tortice kremom od mascarponea i sira. Na vrh poslažite jagode i pospite ih nasjeckanim pistacijama. Odmah servirajte.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte