priprema

  1. Pecivo omekšajte u malo vode. Luk i češnjak nasjeckajte, a dimljeni tofu zgnječite. Pomiješajte pecivo s tofuom, jajem i začinskim biljem.
  2. Luk i češnjak propirjajte na žlici maslaca sa začinskim biljem. Dodajte sojine ljuskice pa kratko popržite, a zatim pomiješajte sa smjesom od peciva.
  3. Posolite, popaprite i začinite mljevenom paprikom. Dobro promiješajte smjesu pa oblikujte okrugle popečke.
  4. Pržite ih na preostalom maslacu dok ne postanu zlatnosmeđi. Očistite mladi luk i rajčice pa ih nasjeckajte i propirjajte na maslacu.
  5. Umiješajte ajvar, vino i vrhnje te prokuhajte. Posolite i popaprite. Poslužite popečke s umakom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte