PRIPREMA

  1. Operite čili, zarežite, očistite i narežite na kolutiće.
  2. Narežite baguette na tanke kriške pa ga zajedno s čilijem popržite na 2 žlice ulja u tavi. Izvadite i ostavite da se ocijedi na kuhinjskom papiru.
  3. Operite rajčice, raščetvorite ih, uklonite sjemenke, kratko popržite na masnoći od prženja pa izvadite.
  4. Očistite koromač, narežite na trake, a zelene dijelove nasjeckajte.
  5. Oljuštite luk, raščetvorite ga pa ukoso narežite na trake.
  6. Prerežite češnjak te istrljajte zdjelu za salatu.
  7. Pomiješajte ocat, sol, papar i 4 žlice ulja. Pomiješajte s rajčicama, lukom i koromačem.
  8. Dodajte baguette s čilijem te masline i kapare.
  9. Naribajte sir po salati. Po želji ukrasite bosiljkom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte