priprema

  1. Skuhajte rižu u slanoj vodi prema uputama na pakiranju. Pripremite povrće. Narežite papriku na trake širine 1 cm, a mladi luk ukoso na komade veličine 3 cm.
  2. Prerežite seitan po dužini, a potom na ploške. Operite peršin, natrgajte ga pa nasjeckajte listiće. Ugrijte 2 žlice ulja u teflonskoj tavi.
  3. Pržite seitan sa svake strane 2 minute do zlatnožute boje, a potom izvadite. Pržite papriku i mladi luk uz miješanje oko 8 minuta.
  4. Umiješajte ajvar i vrhnje te zakuhajte. U tome ugrijte seitan. Začinite solju i paprom. Sve poslužite s rižom.
  5. Ako želite više povrća, oko 3 minute prije kraja kuhanja riži dodajte i grašak.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte