priprema

  1. Tofu narežite na 12 štapića. Češnjak ogulite, protisnite kroz prešu i pomiješajte s oba umaka.
  2. Tako pripremljenom mješavinom prelijte komade tofua, prekrijte ih folijom i stavite u hladnjak na oko 2 sata da se mariniraju.
  3. Mrkve narežite na tanke trake, a luk ogulite, prerežite napola i narežite na tanke kriške. Salatu očistite, odrežite tvrde dijelove pa svaku glavicu po dužini razrežite na 6 dijelova.
  4. Rižine papire jedan po jedan ovlažite pa ih položite na radnu plohu i osušite tapkajući po njemu čistom kuhinjskom krpom.
  5. Na jednu stranu rižina papira stavite hrpicu jednog dijela sastojaka (tofu, mrkva, luk, salata i listići korijandra) te papir čvrsto smotajte u rolicu.
  6. Ocat zajedno sa šećerom zamiješajte u umak, a nakon toga dodajte i čili umak. Svaku rolicu prije konzumacije umočite u umak.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte