priprema

  1. Skuhajte tjesteninu u slanoj vodi prema uputama s pakiranja. Operite i očistite mahune te ih dodajte tjestenini 2 minute prije kraja kuhanja. Sve zajedno ocijedite.
  2. Očistite luk te ga narežite na kockice. Operite celer, pa mu natrgajte i nasjeckajte listiće. Naribajte celerov korijen (ne presitno).
  3. Operite i očistite papriku te je narežite na kockice. Ugrijte maslac i kratko propirjajte luk. Dodajte papriku te kratko pirjajte. Potom ulijte temeljac, dodajte grah i pirjajte još 2 minute.
  4. Začinite octom, uljem, solju i paprom. Pomiješajte s tjesteninom i ostavite da stoji 5-10 minuta. Salatu po potrebi još jednom začinite solju, paprom i octom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte