PRIPREMA

  1. Operite i očistite špinat pa ga blanširajte u slanoj vodi. Ocijedite ga, istisnite te nasjeckajte.
  2. Oljuštite pa nasjeckajte 1 češanj češnjaka. Pomiješajte sa svježim sirom, 50 g parmezana, jajima i špinatom.
  3. Ako smjesa nije kompaktna, dodajte malo krušnih mrvica. Začinite koricom od limuna, solju i paprom.
  4. S pomoću dvije žlice od tijesta oblikujte valjuške te ih stavite u lagano kipuću vodu na 10-ak minuta.
  5. Operite, očistite i na kolute narežite mladi luk. Operite, očistite i nasjeckajte krbuljicu. Istisnite preostali češnjak te ga pržite s mladim lukom 1-2 minute na maslacu.
  6. Dodajte krbuljicu i ocijeđene njoke te poslužite posuto preostalim parmezanom.

 

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte