Recept

Jesenski curry Krumpir ogulite i narežite na kockice. Popržite ga s kockicama bundeve na ulju pa kuhajte u slanoj vodi nekoliko minuta. Nastavite kuhati 4-5 minuta…

Recept

Pikantna marmelada od jagoda Operite 1,7 kg jagoda, očistite ih i zgnječite. Uzmite 1,5 kg, pomiješajte s dijetnim šećerom za želiranje (3:1) i ostavite da odstoji. Operite 1…

Recept

Svinjetina s pirjanom paprikom Paprike prerežite, izvadite im sjemenke pa ih oplahnite i narežite na manje komade. Luk i češnjak oljuštite, pa luk narežite na kriške, a češnjak…

Recept

Tavica s piletinom u medu Mladi luk očistite, operite i narežite ukoso na kolutove. Feferon prepolovite, odstranite koštice, operite i nasjeckajte. File operite, posušite ubrusom i narežite na komadiće…

Recept

Penne s vatrenom šalšom Oljuštite luk i 2 režnja češnjaka, operite crveni feferon, uzdužno ga prerežite, očistite od sjemenki te sve skupa fino nasjeckajte. Zagrijte u loncu 2…

Recept

Grah i meso iz tavice Nasjeckajte mladi luk i češnjak. Grah i kukuruz ocijedite. Feferon očistite od sjemenki i narežite ga na trakice. Na maslacu propirjajte luk, češnjak i…

Recept

Pileći roštilj Pileća prsa narežite na tanko, na njih iscijedite limunov sok, posolite, popaprite, dodajte maslinovo ulje i češnjak. Sve zajedno promiješajte i pustite da se…

Recept

Krepka pileća juha Meso operite hladnom vodom.U loncu zavrijte temeljac pa dodajte meso u komadu. Kuhajte oko 15 minuta. U međuvremenu oljuštite luk i narežite ga na…

Recept

Janjeći kotleti s roštilja S mesa uklonite mastan sloj na rubovima. Luk nasitno nasjeckajte. Češnjak s malo soli zgnječite u mužaru. Pomiješajte obje vrste luka, papar i maslinovo…