Recept

Svinjski file na talijanski Pećnicu zagrijte na 160 stupnjeva. Meso po dužini razrežite, ali pazite da ga ne prepolovite. Onda ga raširite. Rajčice dobro ocijedite pa ih, kao…

Recept

Ražnjići s pestom od peršina Oprani peršin posušite. Natrgajte listiće pa ih izmiksajte s grubo nasjeckanim češnjakom, bademima i s 30 g fino naribanog češnjaka. Za vrijeme miksanja u…

Recept

Lungić u umaku od gljiva U većoj tavi zagrijte ulje, dodajte zgnječeni češnjak i timijan pa sve popržite dok ne puste arome. Svinjski file operite i dobro posušite pa ga…

Recept

Aromatična mesna rolada Pećnicu zagrijte na 160 stupnjeva. Meso po dužini razrežite, ali pazite da ga ne prepolovite. Onda ga raširite. Masline dobro ocijedite pa ih, kao…

Recept

Svinjetina punjena marelicama Bademe popržite, a češnjak narežite na kockice te ga zajedno s bademima zgnječite u mužaru. Suhe marelice narežite na sitne kockice. Za to vrijeme…

Recept

Svinjski file u korici od začinskog bilja Pećnicu upalite da se zagrije na 140 stupnjeva. Meso posolite i popaprite te jako zapržite sa svih strana na 2 žlice ulja. Potom ga…

Recept

Ražnjići s mesom i povrćem Povrće operite i očistite pa narežite. Meso također. Naizmjence ih nabodite na čačkalice i stavite na lim. Češnjak nasjeckajte. Natrgajte i nasjeckajte listiće začinskog…

Recept

Brzi gulaš Oljuštite luk i narežite na tanke trake. Pripremite papriku te također narežite na tanke trake. Operite meso, posušite i narežite na kockice. Ugrijte maslac…

Recept

Sočni svinjski file Pržite medaljone na 2 žlice ulja sa svake strane 3-4 minute, posolite i popaprite. Kad su medaljoni skoro gotovi, omotajte ih pancetom, učvrstite čačkalicama…

Recept

Medaljoni iznenađenja Marelice narežite na kockice. Luk ogulite i narežite na sitne kockice. U loncu zagrijte 1 žlicu ulja. Luk pirjajte na ulju na srednje jakoj…

Recept

Cordon bleu Posušite meso te ga narežite na ploške debljine 2 cm. Na svakom komadu nožem napravite džepić za nadjev. Usitnite sir i šunku, nadjenite meso…

Recept

File s hrskavom koricom Zagrijte pećnicu na 160 °C. Očistite povrće. Narežite koromač, tikvicu i poriluk na ploške. Prerežite rajčice i nasjeckajte luk. Sve pomiješajte s ružmarinom i…