… za promjenu možete panirati u mješavini mrvica i mljevenih badema, sezamovih sjemenki ili kokosova brašna.
Piletinom pohanom na ovaj način iznenadite, primjerice, drage goste.
…bit će iznimno hrskav i dobit će posebnu aromu ako ga ispržite u vrućoj svinjskoj masti.
…će dati više soka ako ga prije cijeđenja petnaest minuta ostavite u zdjelici s vrućom vodom te nakon toga obrišete i uz lagan pritisak provaljate na stolu.
…će dobiti finu aromu ako u vodu za kuhanje dodate prstohvat soli i malo soka od jabuke.
…koje su već prezrele možete zgnječiti i pomiješati s prethodno skuhanim pudingom od vanilije – dobit ćete vrlo ukusan i jeftin desert.
…koje namjeravate upotrijebiti za pripremanje odrezaka ili mesne šruce, možete povezati i jednim sirovim, nasitno naribanim krumpirom, pa nećete morati dodavati jaja.
Jelo će biti jednako ukusno, a sadržavat će mnogo manje kolesterola.