priprema

  1. Operite krumpir pa ga kuhajte 20 minuta u slanoj vodi. Narežite slaninu na komade te pržite oko 10 minuta. Oljuštite luk, nasjeckajte ga te pržite oko 3 minute.
  2. I luk i slaninu stavite u posudu te ostavite po strani. Ocijedite krumpir, ogulite i narežite na ploške. Operite papriku, očistite pa narežite na komade.
  3. Pržite krumpir i papriku na 3 žlice ulja uz okretanje oko 12 minuta. Dodajte slaninu i luk te začinite.
  4. U drugoj tavi ugrijte 1 žlicu ulja pa ispržite jaja na oko (2-3 minute). Začinite ih pa stavite na pečeni krumpir.
  5. Operite peršin, posušite, natrgajte i nasjeckajte listiće. Ukrasite jelo listićima peršina.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte