priprema

  1. U većoj tavi zagrijte tri žlice ulja pa dodajte poriluk narezan na deblje kolutove (oko 1 cm). Pržite ga na srednjoj vatri oko 5 minuta, uz povremeno miješanje.
  2. Za to vrijeme narežite šampinjone na deblje ploške ili komade. Dodajte ih poriluku i pržite sve zajedno oko 2 minute (ako je potrebno, dodajte još malo ulja). Posolite i popaprite.
  3. Pred kraj prženja prebacite sve u posudu i dodajte senf. Promiješajte i po potrebi dosolite.
  4. Uzmite jedan list tijesta, rub premažite uljem (ne stavljajte ulje na cijeli list), potom stavite 1-2 žlice nadjeva. Smotajte tijesto pa ga savijte u oblik pužića. Na isti način pripremite ostatak tijesta i poslažite ga na namašćeni lim.
  5. Pecite 15-20 minuta na 200 stupnjeva.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte